New York City

Udgivet d. 08-12-2015 Af Ivan Højgaard Hansen

Får du lyst til at tie, ved synet af bjergene det troner almægtigt frem for dit åsyn, jaså har du modtaget en af naturens allermest dyrebare gaver: Stilhed. Stilhed og den fuldkomne hengivenhed. Eller det som også bare kan kaldes for nærvær. Men faktisk kan du også modtage denne gave andre steder end naturen. En dag kørte vi over til Long Island City i New York. Vi spiste på restaurant. Hyggede os. Klokken blev mange. Herefter gik den til fods ned til et platou – ud til Hudsonfloden – hvorfra vi kunne se Manhattans skyline. Hvilket syn. Jeg blev helt stille indeni. Betaget, for det slog mig, at skylinen vakte samme grad af nærvær som havde det været en bjergkæde med tinder af is som mødte vores blik. Ja, den samme form for almægtighed indgød Manhattan i sin klare og sorte septembernat.

 

 

 

Kontakt mig her - så lover jeg at vende tilbage

Ring på tel.: 26719119 eller skriv til mig på: ivanhansen@gmail.com

Jeg svarer normalt inden for samme dag