Terapi

Jeg tilbyder håndgribelig og effektiv psykologhjælp i
Ishøj og ved Rådhuspladsen i København.

 

Hvad vil det sige at gå til psykolog?

De fleste som har modtaget psykologhjælp, ser tilbage på tiden som en vigtig sparring, der gav plads til noget nyt kunne bryde frem.

Psykologhjælp kan betragtes som en livsinvestering – hvor afkastet blandt andet er større selvforståelse, øget velbefindende og klarhed i forhold personlige fremtidsmål.

At gå til psykolog er også en art serviceydelse til folk som ønsker et rum til refleksion og fordybelse helt for sig selv. Et sådan rum er en mangelvare i et samfund, som vores, hvor alting går stærkt.

Hvor lang tid tager det?

Det behøver bestemt ikke tage tid og evighed at gå til psykolog, før at det giver mening. Er din problemstilling eksempelvis lettere stress, kan få gange ofte være tilstrækkeligt. Hjælpen udvikler sig også imellem konsultationerne, hvormed forstået, at de værktøjer du får med dig hjem langsomt integreres i din hverdag. Herved kommer du videre helt af dig selv.

Hvorfor psykolog?

Hos en psykolog får du i modsætning til så meget andet på markedet, en universitetsuddannet professionel, der som minimum har et 5-års fuldtidsstudie på CV’et. Dernæst kræver autorisation (psykologens statsgodkendte efteruddannelse) yderligere 2 års fuldtidsarbejde under faglig supervison. Jeg har begge dele og fungerer i dag selv som supervisor.

Kontakt mig her - så lover jeg at vende tilbage

Ring på tel.: 26719119 eller skriv til mig på: ivanhansen@gmail.com

Jeg svarer normalt inden for samme dag